U Glorify-u, duboko verujemo da nismo još jedan dizajn alat na tržištu. Naša misija je da edukujemo internet preduzetnike kako da pokrenu svoj biznis od A do Š i da ih povežemo sa preduzetnicima širom sveta.

Želimo da stvorimo zdrav ekosistem preduzetnika koji će zajedno skalirati biznise, deliti uspešne priče i konkretne strategije kako bi osnažili buduće preduzetnike da pokrenu svoj biznis, ostvare svoje ciljeve i postanu primer drugima.

 

Ukratko o Glorify-u

 

Glorify je proizvod prvenstveno namenjem za eCommerce, ali i za sve digitalne proizvode koji ti pomaže da, za manje od 5 minuta, kreiraš promotivne slike sa ciljem povećanja konverzije. Više o samom alatu možeš videti ispod.

Za 7 meseci smo uspeli da ostvarimo sledeće rezultate:

 

  • 9150+ korisnika
  • 100.000+ poseta na mesečnom nivou
  • Nominacija za najbolji alat u dizajn kategoriji za 2019. godinu od strane Product Hunt-a

 

Glorify Balkan Zajednica

Glorify Balkan – eCommerce Zajednica Balkana ima za cilj da edukuje trenutne i buduće eCommerce entuzijaste o pojedinačnom aspektu poslovanja i vođenja uspešnog biznisa: od tehničkih eCommerce stvari, preko dizajna, kompletnog digitalnog marketinga, business developmenta, korisničke podrške, vođenju timova, source-ovanju remote talenata pa sve do automatizacije i aktivnostima usmerenim na rast.

Okupili smo 14 predavača koji su spremni da nesebično podele njihove tajne. Zajedno sa Novom Iskrom želimo oblikujemo našu zajednicu sa jednim jedinim pristupom: zero bullshit.

Realizovaćemo sledeće aktivnosti:

Meetup-i, Mastermind događaji i Webinari koji će biti fokusirani na konkretne rezultate, unikatne akcije i povezivanje i mečiranje sa ljudima iz struke.

Do najsitnijih detalja obradićemo tajne najuspešnijih biznisa u našoj regiji, a i šire sa fokusom na strategiju, alate, poslovanje i rast biznisa.

Pored događaja možete očekivati drugačije i interaktivne formate u vidu eBook sadržaja, tekstova od predavača, ličnih priča, povezivanja i pronalaženja budućih poslovnih partnera

Postani deo zajednice

Glorify Balkan Prijava
14%
CAPTCHA image

Ne volimo spam.

Trenutna situacija sa COVID-19

Zbog trenutne situacije, događaji će biti realizovani u formi webinara. Prvi webinar možete očekivati u poslednjoj nedelji aprila. Takođe, pokrenuli smo akciju za vreme COVID-19.

GLORIFY 4 WHO

Znamo da mnoga preduzeća trenutno imaju ozbiljnih problema zbog cele situacije. Kada smo pokrenuli Glorify, posvetili smo se rešavanju problema sa kojima se biznisi i digitalci suočavaju.

Osim što svojim prijateljima i saradnicima možete preporučiti alat koji će im unaprediti poslovanje, od sada svaka uspešna preporuka donira 15% u borbi protiv COVID-19.

Odlučili da cenu našeg godišnjeg PRO plana snizimo za 60%, a da 15% svih prihoda od ovih prodaja uputimo Svetskoj zdravstvenoj organizaciji kao pomoć u borbi protiv coronavirusa.

Trenutna situacija od nas zahteva da se ponašamo odgovorno, nebitno da li je u pitanju pojedinac ili kompanija, malo obzirnosti i odgovornosti može da utiče na našu zajednicu dugoročno.

 

Takođe, deo prihoda koji smo do sada donirali različitim humanitarnim organizacijama biće usmeren na borbu protiv ovog virusa.

Verujemo da svako od nas može izdvojiti malo i doprineti borbi protiv COVID-19.

Leave a Reply